Offersøya-Lofoten


I dag stod jeg opp veldig tidlig for å dra på foto-tur klokken 06:00

Målet for dagen var å fotografere fullmåne som gikk ned kl. 08:37 Jeg ble sånn passe fornøyd med bildene fra månefotograferingen.

På tur hjem kom jeg over dette motivet, jeg stoppet bilen å la meg ut på isen i det solen stod opp. Resultatet ble bedre en månebildene.

Offersøya-Lofoten

Offersøya-Lofoten | Soloppgang ved islagt vann.


Om Tommy Andreassen

Frilans fotograf med base på Gravdal i Lofoten, foto område Nordland fylke. Leverer bilder fra regionen til næring og det private marked. Portrettfotografering, næringsfotografering, naturfotografering. Jeg tilbyr portrettfotografering av ansatte, ledere, styremedlemmer osv. Det å få fram menneskene i bedriften er nesten like viktig som logo og merkevare. Portrettering av ledelsen, ansatte og eksteriør er en viktig del av bedriftens kommunikasjons-strategi. Leverer bilder til nettbruk og ferdige innrammet til veggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *