Hurtigruten MS Nordlys

Hurtigruten MS Nordlys

Hurtigruten MS Nordlys anløper Bodø havn kl 02:00

Reiser du med Hurtigruten MS Nordlys sommers tid har du gode muligheter for å oppleve den spektakulære midnattssola.

Fenomenet inntreffer når sola ikke går under horisonten ved sin laveste døgnlige posisjon og det praktisk talt blir lyst hele døgnet. De samme stedene som har midnattsol på sommeren opplever tilsvarende lange perioder med mørketid på vinteren.

Reiser du med hurtigruten og anløper Bodø havn kan midnattsolen sees i perioden 4. juni til 8. juli. Som fotograf er lyset på sitt vakreste disse nattetimene når Hurtigruten anløper, det ble en av disse flotte sommernettene jeg tok turen til Nyholmen Skanse for å fotografere annløpet av Hurtigruten MS Nordlys i soloppgang. Her kan du se flere bilder fotografert samme kveld.

Ønsker du å kjøpe bilder, ta kontakt for et uforpliktende tilbud

error: Content is protected !!