Sommer i Lofoten

Sommer i Lofoten

Årets sommer i Loften ble som en normal sommer.

Min opplevelse av sommeren er ikke det helt store å skryte av,  men det har tross alt vært hele 5 sommerdager i Lofoten mellom 22. juli og 29. juli.  Stort sett er det veldig trygt å ta sommer i Lofoten, sørg bare for varme klær.

Sommer i Lofoten.

Himmelen er klar og blå, og alt ligger til rette for en flott sommerdag, Så kommer noe hvitt og kaldt rullende inn fra havet. Ja havskodda legger seg og den flotte sommerdagen ble fort litt kaldere en værmeldinen rapporterte. Men jeg skal ikke klage, sommeren ble som normal og noen sommerbilder ble det i år også 🙂

Sommer i LofotenSommer i Lofoten

Sommer i Lofoten

Sommer i Lofoten

Sommer i Lofoten

Du kan også besøke bildegalleriet med flere bilder fra Lofoten

 

error: Content is protected !!