Ballstad i fugleperspektiv.


Ballstad fotografert en vakker desember-dag,

Det ikke mørketid det er lysets tid for fotografering. Bildene er tatt den 22. desember.

Lofoten-foto Tommy Andreassen-4285

Ballstad i fugleperspektiv.

 

Lofoten-foto Tommy Andreassen-4280

Ballstad-Lofoten


Om Tommy Andreassen

Frilans fotograf med base på Gravdal i Lofoten, foto område Nordland fylke. Leverer bilder fra regionen til næring og det private marked. Portrettfotografering, næringsfotografering, naturfotografering. Jeg tilbyr portrettfotografering av ansatte, ledere, styremedlemmer osv. Det å få fram menneskene i bedriften er nesten like viktig som logo og merkevare. Portrettering av ledelsen, ansatte og eksteriør er en viktig del av bedriftens kommunikasjons-strategi. Leverer bilder til nettbruk og ferdige innrammet til veggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *